Summer-Fall Nail color transition

Aqua is one of my favorite shades of blue. And even though the fall is almost here with the darker colors, I feel like fun, bright colors are still appropriate for nails. For me vibrant colors represent summer (even though I do wear lots of them all year round) and they look gorgeous with sun-kissed skin. I also like metallic and almost-neon-bright colored nails with tanned skin.

Vedensininen on mielestäni yksi kauneimmista sinisen sävyistä. Vaikka syksy on jo melkein täällä tummine väreineen, kirkkaat ja ”kesäisen” väriset kynsilakat ovat edelleen kovassa käytössä. Kirkkaat- ja neonvärit muistuttavat kesästä ja ne näyttävät upeilta ruskettunutta ihoa vasten. Myös metalliset värit näyttävät kauniilta tummemman ihon kanssa.

Aqua Blue Nails, summer, Star Gazer nail polish

Aqua Blue Nails

Aqua Blue Nails, summer Star Gazer nail polish

As the tan starts to fade (and is pretty much gone by the end of October) my nail polish colors get darker. The summer in Finland only lasts for couple of months and it’s hard to let go of the warm temperatures and sunlight. So why not use the fun, summery colors just a little bit longer…

Samalla kun rusketus syksyn aikana vaalenee ja on kadonnut lokakuun loppuun mennessä, myös kynsilakkojen värit tummenevat. Suomen kesä on aivan liian lyhyt ja tuntuu, että on kauhean vaikea päästää kesän lämmöstä ja auringonvalosta irti (varsinkin kun tietää kuinka kaukana seuraava kesä häämöttää). Joten miksi ei pitkittäisi kesän tuntua ja sen muistoa pienillä asioilla, jotka ehkä auttavat lyhentämään pitkän, pimeän kauden tuntua..

Lime green and bright Yellow Nails, Star Gazer nail polish

Lime and Yellow Nails

Lime green and bright Yellow Nails, Star Gazer nail polish

Keep dreaming ;)

~ Eerika

Nail polishes: Blue – Star Gazer color 154,   Green – Star Gazer color 101,   Yellow – Star Gazer color 102

Advertisements

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s